|
نمايش موضوع قبلي ::
نمايش موضوع بعدي |
| نويسنده |
پيغام |
mehdi-fa
پیشکسوت سایت

وضعیت: آفلاين 21 ارديبهشت ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 5240 تشکر کرده: 1153 تشکر شده 975 بار در 643 پست
|
ارسال شده در:
پنجشنبه، 20 اسفند ماه ، 1388 19:52:00 موضوع مطلب:
|
|
|
| ramin2020 مي نويسد: |
من رفتم یک مغازه گفتم ژاکت دالی؟؟؟؟
گفت نه برو بوتیک بغلی  |
 |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
hamid511
کاربر فوق حرفه ای

وضعیت: آفلاين 7 اسفند ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 3407 تشکر کرده: 1204 تشکر شده 661 بار در 537 پست
محل سكونت: ايـــــــــران زميـــــــــن
|
ارسال شده در:
پنجشنبه، 20 اسفند ماه ، 1388 19:56:34 موضوع مطلب:
|
|
|
| mehdi-fa مي نويسد: |
من رفتم یک مغازه گفتم ژاکت دالی؟؟؟؟
گفت نه برو بوتیک بغلی  |
 |
تائيد
 _________________ ــــــــــــــــــــــ
شمع اگر سوخت و به پروانه وفادار نبود من برآنم که بسوزم به کنارت ، ای دوست
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
behnam_a8n
داره راه میفته!

وضعیت: آفلاين 27 مرداد ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 89 تشکر کرده: 5 تشکر شده 6 بار در 5 پست
|
ارسال شده در:
پنجشنبه، 20 اسفند ماه ، 1388 20:05:35 موضوع مطلب:
|
|
|
| behnam_a8n مي نويسد: |
سلطان چاوشی بازم مثه همیشه ترکوند به مولا من 5 تا البوم ژاکت خریدم بیخود بهش نمیگن سلطان و پرطرفدار ترین خواننده ایران دیوونشممممممممممم
خدا رو شکر سایت درست شد من 3 هفته بود نبودم  |
تودیگه واقعا دیوونه ای 5 تا چه خبره  |
5 تا که چیزی نیست من که رفتم البوم بخرم دو سه نفر دیگه همزمان اومدن یکیشون 8 تا گرفت سلطان چاوشی دیگه یه دونس
ما طرفداراش تا اخر ازش حمایت میکنیم _________________ سلطان چاوشی دیوونتمممممممممم |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
ramin2020
کاربر فوق العاده

وضعیت: آفلاين 3 آذر ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 10551 تشکر کرده: 4528 تشکر شده 1845 بار در 1209 پست
محل سكونت: اونجا>>>>>همونجا دیگه!!!
|
ارسال شده در:
پنجشنبه، 20 اسفند ماه ، 1388 20:11:29 موضوع مطلب:
|
|
|
سلطان چاوشی بازم مثه همیشه ترکوند به مولا من 5 تا البوم ژاکت خریدم بیخود بهش نمیگن سلطان و پرطرفدار ترین خواننده ایران دیوونشممممممممممم
5 تا که چیزی نیست من که رفتم البوم بخرم دو سه نفر دیگه همزمان اومدن یکیشون 8 تا گرفت سلطان چاوشی دیگه یه دونس
ما طرفداراش تا اخر ازش حمایت میکنیم |
خدایا شفای عاجل مرحمت بفرما.
همه با هم <<<<<<<<آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآمیییییییییییییییییییین
   _________________ ** ▲میعاد▼**
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
behnam_a8n
داره راه میفته!

وضعیت: آفلاين 27 مرداد ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 89 تشکر کرده: 5 تشکر شده 6 بار در 5 پست
|
ارسال شده در:
پنجشنبه، 20 اسفند ماه ، 1388 20:21:59 موضوع مطلب:
|
|
|
ما طرفداراش تا اخر ازش حمایت میکنیم |
خدایا شفای عاجل مرحمت بفرما.
همه با هم <<<<<<<<آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآمیییییییییییییییییییین
   |
حاجی خیلی خوشمزه تشریف داریا یه چی نثارت میکنم بعد اب میشی _________________ سلطان چاوشی دیوونتمممممممممم |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
ramin2020
کاربر فوق العاده

وضعیت: آفلاين 3 آذر ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 10551 تشکر کرده: 4528 تشکر شده 1845 بار در 1209 پست
محل سكونت: اونجا>>>>>همونجا دیگه!!!
|
ارسال شده در:
پنجشنبه، 20 اسفند ماه ، 1388 20:25:47 موضوع مطلب:
|
|
|
| اعلام: |
| حاجی خیلی خوشمزه تشریف داریا یه چی نثارت میکنم بعد اب میشی |
عمو یک روز اومدی اینجا زیادی شاخو شونه نکش.
اگه قرار به چیز گفتن باشه دهن من باز بشه دیگه بشته نمیشه.اگر هم زیادی ادعا داری آدرس بده تا چند ساعت دیگه خدمت برسیم .از داخل نت شاخو شونه کشیدم نشونه کمبوده  _________________ ** ▲میعاد▼**
|
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
mehdi_89
کاربر تازه وارد

وضعیت: آفلاين 12 آذر ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 43 تشکر کرده: 4 تشکر شده 12 بار در 9 پست
|
ارسال شده در:
پنجشنبه، 20 اسفند ماه ، 1388 20:40:06 موضوع مطلب:
|
|
|
دارای چند ضعف کوچک بود ولی بازم یک و سر گردن از تمام البوم های دیگه بالاتر بود از خواننده ای که این همه طرفدار داره مطمئننا انتظارات بالاست البته جدیدا هر البومی میاد حتی اگه کوچیکترین ضعفی نداشته باشه میگیم ضعیف بود ! البته بعضی نظرات هم کاملا مغرضانه و از روی حسادته . مثلا طرف طرفدار یه خواننده دیگه هست وقتی میبینه چاوشی خیلی پرطرفدارتره و خوانند محبوب خودش خیلی محبوبتش کمتره از روی حسودی با اینکه از البوم هم خوشش اومده میاد میگه خوب نبود
من که خودم نظرات مردم عادی و خارج از اینترنت میشنوم درباره البوم اکثرا از این البوم خیلی خوششون اومده یا مثلا تراک یک که بعضی ها میگن در شان چاوشی نبود ! که اینو بخونه تو اکثر ماشین ها و مکان های دیگه شنیده میشه
در کل اگر نظر دادی و با دلیل گفتی خوب نبود البوم میشه نظرتو یه نظر واقعی تلقی کرد نه نظراتی که اون فرد که طرفدار یه خواننده دیگه هست و اصلا البوم گوش نکرده یا با اینکه خوشش اومده میاد راحت میگه ضعیف بود !
اینم نظر من بود _________________ پاییز که میشد دلم شور میزد میترسیدم ژاکت یکی از همکلاسی هایم را پوشیده باشم |
|
|
بازگشت به بالا |
|
| کاربرانی که برای این ارسال از mehdi_89 تشکر کرده اند ramin2020 |
|
 |
mehdi-fa
پیشکسوت سایت

وضعیت: آفلاين 21 ارديبهشت ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 5240 تشکر کرده: 1153 تشکر شده 975 بار در 643 پست
|
ارسال شده در:
جمعه، 21 اسفند ماه ، 1388 13:47:52 موضوع مطلب:
|
|
|
| mehdi_89 مي نويسد: |
دارای چند ضعف کوچک بود ولی بازم یک و سر گردن از تمام البوم های دیگه بالاتر بود از خواننده ای که این همه طرفدار داره مطمئننا انتظارات بالاست البته جدیدا هر البومی میاد حتی اگه کوچیکترین ضعفی نداشته باشه میگیم ضعیف بود ! البته بعضی نظرات هم کاملا مغرضانه و از روی حسادته . مثلا طرف طرفدار یه خواننده دیگه هست وقتی میبینه چاوشی خیلی پرطرفدارتره و خوانند محبوب خودش خیلی محبوبتش کمتره از روی حسودی با اینکه از البوم هم خوشش اومده میاد میگه خوب نبود
من که خودم نظرات مردم عادی و خارج از اینترنت میشنوم درباره البوم اکثرا از این البوم خیلی خوششون اومده یا مثلا تراک یک که بعضی ها میگن در شان چاوشی نبود ! که اینو بخونه تو اکثر ماشین ها و مکان های دیگه شنیده میشه
در کل اگر نظر دادی و با دلیل گفتی خوب نبود البوم میشه نظرتو یه نظر واقعی تلقی کرد نه نظراتی که اون فرد که طرفدار یه خواننده دیگه هست و اصلا البوم گوش نکرده یا با اینکه خوشش اومده میاد راحت میگه ضعیف بود !
اینم نظر من بود |
مرسی از نظرت
در مورد اهنگ بازار خرمشهرم صد در صد باهات موافقم چون این اهنک بیشتر از همه ی اهنگاش شنیده میشه چون یه اهنگه عامه پسنده  |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
mehdi-fa
پیشکسوت سایت

|
ارسال شده در:
جمعه، 21 اسفند ماه ، 1388 13:49:12 موضوع مطلب:
|
|
|
اگه قرار به چیز گفتن باشه دهن من باز بشه دیگه بشته نمیشه.اگر هم زیادی ادعا داری آدرس بده تا چند ساعت دیگه خدمت برسیم .از داخل نت شاخو شونه کشیدم نشونه کمبوده  |
حالا این دفعرو نزنش  |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
mehdi-fa
پیشکسوت سایت

|
ارسال شده در:
پنجشنبه، 27 اسفند ماه ، 1388 11:34:41 موضوع مطلب:
|
|
|
مرسی از نظرت  |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
DarkEvil
پیشکسوت سایت

وضعیت: آفلاين 7 اسفند ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 7085 تشکر کرده: 1765 تشکر شده 2101 بار در 1237 پست
محل سكونت: جهنم
|
ارسال شده در:
پنجشنبه، 27 اسفند ماه ، 1388 11:41:35 موضوع مطلب:
|
|
|
اگه قرار به چیز گفتن باشه دهن من باز بشه دیگه بشته نمیشه.اگر هم زیادی ادعا داری آدرس بده تا چند ساعت دیگه خدمت برسیم .از داخل نت شاخو شونه کشیدم نشونه کمبوده  |
بی خیال رامین....ولش کن  _________________ I AM HELL FIRE......LORD OF DARKNESS
ARMY OF DARKNESS |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
mehdi-fa
پیشکسوت سایت

|
ارسال شده در:
پنجشنبه، 27 اسفند ماه ، 1388 11:43:14 موضوع مطلب:
|
|
|
| DarkEvil مي نويسد: |
بی خیال رامین....ولش کن  |
حاجی قضیه واسه 10 روز پیشه تازه یادت افتاده  |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
garde20022000
مدیر ارشد انجمن

وضعیت: آفلاين 18 مهر ماه ، 1387 تعداد ارسالها: 4676 تشکر کرده: 952 تشکر شده 1117 بار در 666 پست
محل سكونت: Montpellier
|
ارسال شده در:
پنجشنبه، 27 اسفند ماه ، 1388 11:48:08 موضوع مطلب:
|
|
|
حالا که خیاش راحت شده یارو دیگه نمیاد اومده حمایت  |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
DarkEvil
پیشکسوت سایت

وضعیت: آفلاين 7 اسفند ماه ، 1388 تعداد ارسالها: 7085 تشکر کرده: 1765 تشکر شده 2101 بار در 1237 پست
محل سكونت: جهنم
|
ارسال شده در:
پنجشنبه، 27 اسفند ماه ، 1388 11:48:51 موضوع مطلب:
|
|
|
الان اون صفحه رو دیدم  _________________ I AM HELL FIRE......LORD OF DARKNESS
ARMY OF DARKNESS |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
mehdi-fa
پیشکسوت سایت

|
ارسال شده در:
پنجشنبه، 27 اسفند ماه ، 1388 11:52:47 موضوع مطلب:
|
|
|
| garde20022000 مي نويسد: |
حالا که خیاش راحت شده یارو دیگه نمیاد اومده حمایت  |
رفیق به این میگنا حال میکنی  |
|
|
بازگشت به بالا |
|
|
 |
|