کاربر مهمان، خوش آمديد!  ( ورود - عضويت )   امروز 9 مرداد ماه ، 1389

.:.Best-ir.com.:.: انجمن های گفتگو

:: نمايش موضوعات - گلچین جوک!!(هر شب یه قسمت!)(قسمت دوم : ترکی)

سوالات رايج مربوط به تالارهاي گفتمانسوالات رايج مربوط به تالارهاي گفتمان   جستجوجستجو   ليست كاربرانليست كاربران   گروههاي كاربريگروههاي كاربري   مشخصاتمشخصات   

ورود به سيستم و كنترل پيغامهاي شخصيورود به سيستم و كنترل پيغامهاي شخصي  
ورود به سيستمورود به سيستم  
گلچین جوک!!(هر شب یه قسمت!)(قسمت دوم : ترکی)

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع     صفحه اول انجمن -> متفرقه و بحث آزاد
نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام
Persianm
کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

وضعیت: آفلاين
22 مهر ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 501
تشکر کرده: 26
تشکر شده 125 بار در 104 پست

محل سكونت: یه جایی از همین سرزمین

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 23 اسفند ماه ، 1388 22:26:56    موضوع مطلب: گلچین جوک!!(هر شب یه قسمت!)(قسمت دوم : ترکی) پاسخ همراه با اعلان

همونطور که قول دادم امشب اومدم با جوک جدید...

یه کم جوکها به صورت فشرده نوشته شده به بزرگی خودتون ببخشید.. Embarassed
**ترکی!!**
ترکه خواب می بینه که روز قیامت شده. می گن هر کسی یه آدم خوب همراه خودش بیاره می ره بهشت. اولی یه شهید میاره، می ره بهشت. دومی یه جانباز میاره، می ره بهشت. حیف نون یه فرغون خالی دستش می گیره میاد. ازش می پرسن این چیه؟ می گه برید کنار، توش مفقود الاثر خوابیده!!

به حیف نون گفتن واسه زلزله بم چه كمكى كردى؟ گفت: متاسفانه من دستم خالی بود، ایشالا زلزله بعدی!

عزرائیل میاد سراغ ترکه... ترکه خودشو می زنه به مردن!

تركه ميپرسن : " ربنا آتنا في الدنيا حسن و في الاخره حسن و قنا عذاب النار " يني چي ؟!ميگه يني " اين دنيا خوبه حسن ولي آخرت خيلي خطرناکه حسن

ترکه ميره كلانتري و ميگه: قربان، زنم گم شده! افسره ميگه: مشخصاتش رو بگو. طرف ميگه: يعني چي؟ افسره ميگه: مثلا زن من 60 كيلو، قد بلند، موهاش طلايي. طرف ميگه: زن من رو ولش كن، بريم زن تو رو پيدا كنيم

به ترکه میگن سفر حج چطور بود میگه خیابونا تمیز ، برجاش بلند ، ماشینا آخرین مدل. البته یه جای زیارتی هم داشت که شلوغ بود نرفتم
ترکه می ره کتابخونه، داد می زنه یه ساندویچ بدین با سس اضافه.
آقاهه بهش می گه: آقا! اینجا کتابخونه ست.
ترکه می گه: ببخشید... بعد یواش در گوش آقاهه می گه: یه ساندویچ بدین با سس اضافه!

سه نفر مي خواستند چاي ليپتون بخورن. اولی فنجان رو نگه مي داره و ليپتون را تو فنجان تكان مي ده، دومی ليپتون را نگه مي داره و فنجان را تكان مي ده، سومی ليپتون را به دور فنجان مي ماله!
به ترکه مي گن از چه گلي خوشت مي آد: ميگه اقاقيا . مي گن همينو که گفتي بنويس. مي گه گوه خوردم ؛گل رز...
به ترکه می گن:چرا ماشینتو از پلاک شروع می کنی به شستن؟می گه:والا یه بار از سقف شروع کردم به شستن رسیدم به پلاک دیدم ماشین خودم نیست
تهرانيه داشت واسه ترکه خالي مي بست مي گه من يه سگ دارم وقتي مياد خونه در مي زنه ترکه مي گه : چرا؟ مگه سگت كليد نداره ؟؟؟؟
به یه ترکه میگن از زنت راضی هستی؟ میگه اره، میگن چرا؟ میگه: چون تو شستن ظرفها بهم کمک میکنه
به ترکه ميگن شما پسرت رو بيشتر دوست داری يا چلو کباب رو؟ ترکه ميگه : بابا تو رو به خدا ما رو سر دو راهی قرار ندين
خبرنگاره ميره جبهه جنگ گزارش تهيه كنه، يك تركه رو گير مياره ازش ميپرسه: برادر شما اينجا چيكار ميكنين؟ تركه ميگه: زرشك پاك ميكنيم! خبرنگار ميپرسه: پس تو كار آشپزخونه ايد؟ تركه ميگه: نه بابا! اينجا يك تابلوهايي زدن روش نوشتن: كربلا ما داريم مياييم، زير اين تابلوها ملت مينويسن زرشك! ما اونها رو پاك ميكنيم!! خبرنگار ميگه :كــــــات! آقا درست جواب بده! بابا پخش مستقيمه! دوباره ميپرسه: شما اينجا امداد غيبي هم دارين؟! تركه ميگه: بله، هر از چند وقتي يك توپي، خمپارهاي مياد ميافته توي سنگر، هفت هشت نفر غيب ميشن! خبرنگار داد ميزنه: كــــــــــــات! بابا اين چه وضعشه! درست جواب بده. تركه ميگه: آخه شما ميپرسي، من هم جواب ميدم ديگه! يارو ميپرسه: برادر شما اينجا ايثار هم ميكنين؟ تركه ميگه: والله عيسي رو نه ولي يه موسي داريم همه ميكنن
از تركه ميپرسن: زنتو چقدر مهر كردي؟! ميگه: والله مهر رويادم نمياد ولي آبان و آذر زياد كردم
تركه رفته بوده تهران دنبال نوهاش كه واسه تعطيلات ببردش تبريز. تو راه پسره اشاره ميكنه به چندتا گوسفند، ميگه: ببعي! ببعي! تركه برميگرده بهش ميگه: ببين اصغرجان! ما داريم ميريم تبريز، اونجا همه مردن! تو هم ديگه بزرگ شدي، بايد مثل مرداي گنده حرف بزني! اينا گوسفندند، گوسفند. يكم ميگذره، پسره اشاره ميكنه به يك قطار ميگه: دودوچيچي! تركه باز ميگه:اصغرجان! تو ديگه بزرگ شدي بابا! بايد مثل آدم بزرگا حرف بزني، اين اسمش قطاره. بالاخره ميرسن تبريز، سرشام تركه از نوهاش ميپرسه: اصغرجان
ديروز تو مهدكودك چيكار كرديد؟ اصغر ميگه: قصه گوش كرديم. تركه ميپرسه: قصه چي؟ اصغر ياد نصيحت تركه ميافته ميگه: قصه روباه جاكش و كلاغ كسخل!
ترکه ماه رمضون میره خونه دوستش می خوابه دوستش بهش میگه سحر صدات کنم؟؟ ترکه می گه نه همون غضنفر صدام کنی بهتره!!
يه تركه گفتن: با وطنم جمله بساز. تركه گفت: ديروز رفتم حمام و تنم را شستم! به تركه گفتند: منظورمون ( ط ) دسته دار بود. تركه گفت: اتفاقا با تي دسته دار تنمو شستم
مامانه به بچش ميگه كه عزيزم و قتي خاله اومد قشنگ ميري جلو سلام ميكني ميبوسيش بچهه ميزنه زيره گريه ميگه نه مامان من خاله رو بوس نميكنم! مامانه ميگه ا چرا عزيزم؟ بچهه ميگه آخه ديروز كه بابا ميخواست بوسش كنه زد تو صورتش
يه تركه ميره مشهد. وقتي از دور كنبد حرم رو مي بينه ميگه يا امام رضا چرا با اين همه طلايي كه داري هشتم شدي؟
ترکه میره دستشویی خوب توش میگوزه بعدش میاد بیرون میبینه چندتا دختر خوشگل ایستادن تو صف ، برا اینکه خودشو از تک و تا نندازه میگه اَه.. اه.. اه.. اه.. بی شعورا میگوزن سیفون نمیزنن صداش بره!
ترکه دستشویی بوده موبایلش زنگ می زنه پسرش بوده می گه : بابا کجایی ؟ می گه یه جایی . پسره می گه: مامان گفت امروز غذا نداریم هرجا هستی نهارتم بخورو بيا
يه روز يه تركه از يه جوب بزرگ ميپره شلوار و شورتش پاره ميشه، يه كم فكر ميكنه ميگه: خدا رو شكر كه شورت پام بود وگرنه .....
به تركه ميگن اسمت چيه؟ ميگه اسمم حمزه است ولي بچه ها به من ميگن شيش كوچولو
تركه داشته تو صحرا راه ميرفته، يه دفعه ميبينه كوه ريزش كرده رو ريل راه آهن و يه قطار هم داره مياد. لباسشو در مياره ميزنه رو چوبدستي نفت فانوسشم ميريزه روش و آتيش ميزنه و ميدوه طرف قطار. به قطار كه ميرسه خودشو ميندازه زير قطار و حسابي آش و لاش ميشه.
قطار كه واي ميسته ميپرسن چرا خودتو زير قطار انداختي؟ تركه ميگه: والا از بچگي ريزعلي و حسين فهميده رو با هم اشتباه مي گرفتم.
ترکه می ره خونه خدا می زنه زیر گریه می گه: خدایا چرا مردی؟ حقش نبود تو بمیری یه لره می رسه بهش می گه: مرد حسابی مگه ترکی خدا که نمی میره خدا شهید می شه
ترکه يه گوني پشگل مي خره, تا درشو باز مي کنه, يه لره از توش مي پره بيرون.ترکه بهش مي گه : تو ديگه کي هستي؟ لره مي گه : من اشانتيونش هستم
ترکه ماه رمضون میره خونه دوستش می خوابه دوستش بهش میگه سحر صدات کنم؟؟ ترکه می گه نه همون غضنفر صدام کنی بهتره
يه تركه گفتن: با وطنم جمله بساز. تركه گفت: ديروز رفتم حمام و تنم را شستم! به تركه گفتند: منظورمون ( ط ) دسته دار بود. تركه گفت: اتفاقا با تي دسته دار تنمو شستم
یه ترکه زنش سبزه بوده، سیزده به در از ماشین میندازتش بیرون
یه ترکه می ره لامپ مهتابی بخره، داخل مغازه می شه ولی چون نمی دونست چی بگه، می گه: ببخشین حاج آقا، لطفا ۱ متر لامپ بدین
تركه ميره خواستگاري، دختره سبيل داشته، بهش ميگه: چرا سبيل داري؟ دختره ميزنه زير گريه، تركه ميخواد دلداري بده ميگه: مرد كه گريه نمي‌كنه
به ترکه ميگن شما پسرت رو بيشتر دوست داری يا نون بر بری رو؟ ترکه ميگه : بابا تو رو به خدا ما رو سر دو راهی قرار ندين
ترکه ميره مکه برميگرده بهش ميگن چه خبر بود ؟ ميگه : هيچی بابا بازم خدا خونه نبود همه تو حياط ولو شده بودن
ترکه از بچه اش میپرسه عزيزم چند سالته ؟ بچه ميگه : ۱۵ سالمه! ترکه يکی محکم ميزنه تو سر بچه اش ميگه : خاک تو اون سرت کنم هم سن و سالهای تو الان بيست سالشونه
ترکه چايی شيرين درست ميکنه ميبينه خيلی شيرين شده ميگه چه کار کنم ميگيره چهار دور برعکس دور ميده
ترکه ميره کتاب فروشی ميگه : آقا کتاب « ترک دانا » داريد ؟ طرف يه کم فکر ميکنه ميگه : نه آقا ما کتاب تخيلی نداريم
ترکه از يه نفر میپرسه آقا قبله کدوم طرفه ؟ يارو ميگه از اين طرف . ترکه ميگه :يعنی هنوز بايد خيلی برم ؟
ترکه دکتر ميشه بعد واسه مريضش دو تا قرص مينويسه و ميگه : يکيشو يه ربع قبل از خواب بخور يکی ديگشو قبل از اينکه بيدار بشی بخور
ترکه از يه نفر می پرسه : آقا ساعت چنده ؟ طرف ميگه ساعت ۵ . ترکه ميگه ای بابا از صبح تا حالا هر کسی يه چيزی ميگه
ترکه نماز قضاهاش زياد ميشه يه کاربن ميذاره زير جانمازش
به ترکه ميگن اين همه واسه شما جوک ميسازن ناراحت نميشی ؟ ميگه ای بابا اينا واسه شما جوکه واسه ما خاطره س .
به ترکه یه ماشین می دن که فرمونش سمت راست بوده بعد یه مدت ازش می پرسن چطوره؟ میگه خوبه ، فقط هر وقت تف می کنم میفته روی زنم
استاد کلاس تشریح پزشکی روی تخته عکس دستگاه تناسلی خانمها رو می‌کشیده که درس بده، یه دفعه ترکه میزنه زیر خنده! استاد میگه: تا حالا کس ندیدی؟ ترکه میگه: چرا دیدم، ولی کس کش با تحصیلات عالیه ندیدم
ترکه ميره حج سروصورتش خوني ميشه بهش ميگن چه اتفاقي افتاده میگه پدر سوخته ها خيلي سنگ ميزدن اما آخر تو نستم ببوسمش
ترکه با مسيحيه دعواش ميشه مسيحيه ميگه سليب تو کونت ترکه ميگه نماز تو کونت مسيحيه ميگه نماز چيه ترکه ميگه ستون دین
ترکه می خواسته زير دريايي آمريکايي ها رو غرق کنه در مي زنه و فرار مي کنه
به ترکه ميگن با دندون و بند کرست و عشق جمله بساز ميگه چون به دندان بندکرست باز شد يا علي گفتيم و عشق آغاز شد
ترکه رو ميگيرن ميگن پدر سوخته چرا پشت ماشينت نوشتي امام با سالاد ! ميگه مگه چيه؟از شما بهتره که مينويسين خدا با ماست
ترکه با دوست دخترش تو ماشین بودن می بینه جلوتر ایست بازرسیه به دوست دخترش می گه تو پیاده شو بعد از ایست بازرسی بگو مستقیم تجریش که من دوباره سوارت کنم ......بعد از ایست بازرسی دختره یادش می ره بگه تجریش می گه ونک . ترکه می گه شرمنده مسیرم نمی خوره
تركه 2000 تومني پيدا مي كنه ميگه ما از اين شانسا نداريم پارش میکنه میندازه

ترکه ديش ماهوارشو می ذاره رو پشت بوم روش مينويسه کولر

ترکه با خودکار مي ره حموم مي گن چرا؟ مي گه هرجارو که مي شورم علامت مي زنم..

ترکه واسه رفیقاش خالی می بنده می گه: من هر دو هفته یک بار می رم ژاپن . رفیقاش می گن اگه راست می گی اسم یکی از خیابوناش رو بگو؟ ترکه یه خورده فکر می کنه بعد می گه: اهان خیابون شهید بروسلی

ترکه فیلم جنگی می بینه .اخر فیلم که تموم می شه جو می گیردش سینه خیز می ره تلویزیون رو خاموش می کنه

به یه ترکه ميگن گوز چه شكليه ؟ ميگه حلقه اي. ميگن چرا ؟ ميگه چون هر وقت زنم مي گوزه مي اندازه گردن من

ترکه دم یه گربه رو گرفته بوده و می کشیده.بهش میگن گناه داره چرا دم گربه رو می کشی؟ میگه بابا من فقط دمش رو گرفتم...خودش می کشه

فردا شب : قزوینی!

تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب
کاربرانی که برای این ارسال از Persianm تشکر کرده اند hamid511, garde20022000, warlord, Persim
hamid511
کاربر فوق حرفه ای
کاربر فوق حرفه ای

7 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 3407
تشکر کرده: 1204
تشکر شده 661 بار در 537 پست

محل سكونت: ايـــــــــران زميـــــــــن

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 23 اسفند ماه ، 1388 22:28:12    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

مرسي عالي بود Laughing Laughing Cool Cool
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo
Persianm
کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

22 مهر ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 501
تشکر کرده: 26
تشکر شده 125 بار در 104 پست

محل سكونت: یه جایی از همین سرزمین

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 23 اسفند ماه ، 1388 22:30:23    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

hamid511 مي نويسد:
مرسي عالي بود Laughing Laughing Cool Cool

خواهش میکنم گلم Razz
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب
garde20022000
مدیر ارشد انجمن
مدیر ارشد انجمن

18 مهر ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 4676
تشکر کرده: 952
تشکر شده 1117 بار در 666 پست

محل سكونت: Montpellier

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 23 اسفند ماه ، 1388 23:25:12    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

باحال بودن Laughing

******موزیک ویدئوهای شماره 16 و 17 از Jena Lee اضافه شد******
تنها کاربران عضو سايت قادر به مشاهده لينک ها هستند.
عضويت در سايت / ورود به سايت
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي
vahid_baboutti
کاربر فعال
کاربر فعال

18 آبان ماه ، 1387
تعداد ارسالها: 1065
تشکر کرده: 57
تشکر شده 250 بار در 177 پست

محل سكونت: 10گیری

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 23 اسفند ماه ، 1388 23:52:02    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

Very Happy

پس تا می توانی خر باش تا خوش باشی
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي
afiee00
کاربر تازه وارد
کاربر تازه وارد

12 آبان ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 15
تشکر کرده: 0
تشکر شده 3 بار در 2 پست

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 24 اسفند ماه ، 1388 00:01:29    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

ایولا ...
بازگشت به بالا
رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo
Persim
کاربر نیمه فعال
کاربر نیمه فعال

9 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 414
تشکر کرده: 223
تشکر شده 517 بار در 289 پست

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 24 اسفند ماه ، 1388 02:14:21    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

دمـــــــــــــــــــــــت گرم Cool Laughing
کاربرانی که برای این ارسال از Persim تشکر کرده اند mix
DarkEvil
پیشکسوت سایت
پیشکسوت سایت

7 اسفند ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 7085
تشکر کرده: 1765
تشکر شده 2101 بار در 1237 پست

محل سكونت: جهنم

ارسالارسال شده در: دوشنبه، 24 اسفند ماه ، 1388 02:18:37    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

يه تركه ميره مشهد. وقتي از دور كنبد حرم رو مي بينه ميگه يا امام رضا چرا با اين همه طلايي كه داري هشتم شدي؟

Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

مرسی Razz

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي ارسال ايميل
تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   

صفحه اول انجمن -> متفرقه و بحث آزاد

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

نام کاربري:      کلمه عبور:     

~ يا ~
عضويت در سايت